Advert

GAZETECiLERE KAœLTAœR VE TURiZM GEZiSi

Diyarbakır Valiliği tarafından ç˜Turizm Haftasıç™ nedeniyle tarihi gezi düzenlendi. Silvan, Eğil ve Ergani ilçeleriç™ne düzenlenen gezide, 3 ilçenin tarihi yerleri ziyaret edildi. Hasuni Mağaraları, Malabadi Köprüsü, Eğil Kalesi ve Hz. Zülkif-il ve Hz. El

GAZETECiLERE KAœLTAœR VE TURiZM GEZiSi
Bu içerik 3470 kez okundu.

ZiYARETÇi AKININA UĞRUYOR

Çözüm süreciyle birlikte Hilar Mağaraları ve Çayönünün ziyaretçilerin akınına uğradığına dikkat çeken Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, “Tarihi zenginliklerimizi daha önce çevredeki halklar bile ziyaret edemiyordu. Fakat çözüm süreciyle birlikte daha rahat gezebiliyorlar. Gelip kendi tarihlerini öğreniyorlar. Ziyaretçi akınına uğruyor. Turistlerin bu tarihi yerleri ziyaret etmesi esnafımız ve Ergani halkı için büyük önem taşıyor. Turizmin gelişmesine vesile oluyor” dedi.

Düzenlenen etkinliğe eşlik eden organizatör Edip Paçal, gezinin amacının Diyarbakır'daki tarihi değerleri tanıtmak olduğunu dile getirerek, "Bölge turizmini daha büyük kuşaklara iletmek amacıyla bu gezimizi düzenledik. Hedefine ulaşacağına inanıyorum. Bunun gibi güzel etkinlikler sadece bu haftalara takılı kalmadan, her zaman düzenlenmesi gerekiyor" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?