Advert

iHANETLE SONUA‡LANAN 10 YILLIK AŞKINI YAZDI

Diyarbakırlı gazeteci ihsan Yılmaz, kitap çıkardı. Yılmaz, 10 yıllık ihanetle sonuçlanan aşkını anlattığı kitapta, ayrıca sevgi, barış, kardeşlik ve çözüm sürecini anlatıyor.

iHANETLE SONUA‡LANAN 10 YILLIK AŞKINI YAZDI
Bu içerik 3279 kez okundu.
ÇOCUKLUK HAYALiMDi 
Kitap çıkarmanın çocukluk hayali olduğunu ifade eden ihsan Yılmaz, şunları söyledi: “Mesleğim gazeteci olunca, yazmaya fazla fırsat bulamıyorum. Ama akşamları fırsat buldukça yazıyorum. Bu kitabı hazırlıyordum. Yıllar önce basmak istiyordum. Ama erteledim. 2014 yılı Mart ayından itibaren kitap çıkardım. Çocukluk hayalimdi. Çocukluktan kalan bir meraktı. Genellikle makale tarzı bir kitap kaleme aldım” diye konuştu.
iLK GÜNKÜ GiBi SEViYORUM
Koskoca 10 yıl boyunca yaşadığı duygu dolu aşkı anlattığını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti: “Sevdiğim bir kızı anlattım. 10 yıl bir aşk yaşadık. Sevgi o kadar basit hissedilen bir duygu değildi. iki günde unutulacak bir duygu değil. Bunu yaşadıkça sevginin ne olduğunu anlıyorsun. Bir aşk hikayesiydi. 10 yıldan sonra sevgi, aşk darbe aldı. Sevgi de bitmeye mahkumdur. ihanetten dolayı bitti. içimdeki sevgi ateşini kimseyle paylaşacak durumda değildim. Ben kitapla bunu dışarıya yansıtabildim. Ömrümün sonuna kadar seveceğim. Yüreğimden çıkmayacak ama keşke aşklar ihanetle bitmeseydi. Aşka ihanet girdi mi, o aşk kirleniyor. Benim yüreğimdeki aşk ilk günkü gibi tertemiz. Bir annenin sütü kadar berraktır. Olumsuz bir ortamdan sonra sevdiğim kız kendisinin gitmesi gerektiğini söyleyince, sen kal ben giderim diyerek noktaladık. Böylesi bir aşktan böyle bir kitap doğdu. Aşkın kitabı olarak düşünüyordum. Ona söylemiştim.”
AŞK UCUZ DEĞiLDiR
Yılmaz, “Sevmeden evlenenlerin çoğu, sonra başka kişilere aşık olabiliyor. Çünkü hep sevgiye aç yaşıyorlar. Her zaman sevgi arıyorlar. Sevgiye sahip çıkmak istiyorsun, o sevgiyi yaşatmak istiyorsun. Yani sevgi kolay, ucuz elde edilecek bir duygu değildir. Bizim coğrafyamızda, geleneklerimizde sosyal bir aşk yoktur. 2003 yılında eşimden ayrıldım. Ayrıldıktan sonra bu kızla tanıştım. Bu duyguyu yaşadım sevdim.  Sevmeden evlenenlerin çoğunda var” dedi.
Makale şeklinde 8 bölüme ayırdığı kitapta, barış, kardeşlik, sevgi, çözüm süreci ve faili meçhul cinayetlerin verdiği acılar ile bıraktığı izler de Yılmaz’ın kitabında yer alıyor.
iHSAN YILMAZ KiMDiR?
ihsan Yılmaz 1967 yılında Diyarbakır’ın Silvan ilçesi’nde doğdu. ilkokulu Silvan’da tamamlayan Yılmaz, ortaokul ve liseyi Diyarbakır’da okudu. Gazetecilik mesleğine 1985 yılında istanbul gazetesinde başlayan ihsan Yılmaz, çeşitli dergilerde çalıştı. Mesleğe 1997 yılında ihlas Haber Ajansı’nda devam eden Yılmaz, Silvan’da 2002 yılında Malabadi Gazetesini kurdu. Gazetede yazı işleri müdürlüğüne devam eden gazeteci Yılmaz, 3 çocuk babasıdır 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak