Advert

BETONLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ergani Belediyesi Doğal Gaz çalışmalarından dolayı bozulan cadde ve sokakları Ziya Gökalp caddesinden başlayarak otogara kadar olan kısmı onarmaya başladı.

BETONLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Bu içerik 3633 kez okundu.

Doğal Gaz çalışmaları alt yapı hatları tamamlanan cadde ve sokakların da üst yapısını tamamen yenilemek için çalışmalar başlatıldı.. Kazı çalışmalarından kaynaklı ortaya çıkan toz ve dumandan vatandaşların etkilenmemesi için İtfaiye ekipleri tarafından sulama yapılırken, tahrip olan yol ve kaldırımlar için ise kısa süreli geçici onarım yapılıyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Bir seçim sürecini geride bıraktık ve yeni bir sayfa açarak kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizlere hizmet etme fırsatı sunan Rabbime sonsuz şükürler olsun. Malum yaklaşık 2 yıldır ilçemizde Doğal Gaz çalışmalarından dolayı tahrip olan cadde ve sokaklarımızın onarımını ihale sürecinin uzaması dolayısı ile geçici betonlama yapıyoruz. Ana arterlerde bulunan yollarımızın üst yapısını bir bütün olarak yapacağız. Ancak bu süre içerisinde meydana gelecek herhangi bir hasar ve rahatsızlık için geçici önlemler alıyoruz. Vatandaşlarımız bu konularda biraz sabırlı olsun ve hoş görü ile karşılasın ekiplerimiz kent genelinde bu durumda olan yolların tespitini yaparak gerekli çalışmaları yapıyor” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı