Advert

Diyarbakır'daki ölüm yoluna tedbir alınsın

Vatandaşlar, Bağcılar Mahallesinde arabaların ve motorsikletlerin hız yaptıkları ve ölümlü kazaların yaşandığı Aram Tigran Caddesinde tedbir alınmasını istedi.

Diyarbakır'daki ölüm yoluna tedbir alınsın
Bu içerik 4341 kez okundu.

Diyarbakır’ın merkez Bağcılar Mahallesi Aram Tigran Caddesi’nde, dün akşam üstü hız yapan otomobilin çarpması sonucu 7 yaşındaki Yusuf Babayiğit isimli çocuk yaşamını yitirdi. Caddede sık sık kazaların meydana geldiğini söyleyen mahalle sakinleri hız kesici gibi önlemlerin alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

 

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki Aram Tigran Caddesi’nde son 2 yılda meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi yaşamını yitirirken, çok sayıda kişi de yaralandı.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEPKİ

 

Trafik kazalarının sık yaşandığı cadde için mahalle sakinleri önlem almalarından dolayı yetkililere tepkide bulundu. Bir çok kez belediyeye müracaatta bulunmalarına rağmen bir yanıt alamadıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Şeyhmus Ataç, “Dün akşam saatlerinde bu caddede 7 yaşındaki Yusuf Babayiğit, araba çarpması sonucu öldü. Araçlar burada süratli bir şekilde geçiyorlar. Araba ve motor yarışları yapılıyor. Belediyeden hız kesiciler kurulmasını istedik fakat halen atılan bir adım yok. 2 yıl önce de 2 vatandaşımızı bu caddede trafik kazasında kaybettik. Bu caddede sürekli kazalar meydana geliyor. En son dün akşam bir yavrumuzu daha trafik kazasında kaybettik. Bunun sorumlusu belediyedir. Daha kaç kişinin trafik kazasında ölmesini bekliyorlar. Niçin tedbir almıyorlar” dedi.  ( HABER: ABDULSEMET ÖZER )

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı