Advert

Erdin Ailesinin Mutlu Günü

Metina Aşireti mensubu ve MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin’in mutlu günü.

Erdin Ailesinin Mutlu Günü
Bu içerik 4649 kez okundu.

Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa üçgeninde binlerce mensubu, yüzlerce köyü bulunan Metina Aşireti mensubu olan Erdin’in tek oğlu Hamdullah Erdin ile Artık ailesinin güzeller güzeli kızı Pınar, görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, Metina Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği (METİNADER) Başkanı Aydın Pirinççioğlu ile gelin ve damadın akrabalarının katıldığı kalabalık bir düğün olurken, nikah şahidi olan MHP’li Arslan, gelin ve damada Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edip, evlilik cüzdanını gelin Pınar Artık’a vererek ömür boyu mutluluklar diledi.


 
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve teşkilat başkanı Prof. Dr. Semih Yalçın ile MHP Gaziantep milletvekili Sermet Atay'da düğünde bir mesaj göndererek genç çifte mutluluklar diledi.

Başkan Erdin, düğün boyunca hem halay çekti, hem de misafirlerle yakından ilgilenerek dillere destan bir düğün gerçekleştirdi.

 

 

MHP’li Başkan Erdin, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; “Düğünümüze katılarak, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta aşiretimizin önde gelen kanaat önderleri, partimizin il başkanı Miktat Arslan ve teşkilat üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, eş, dost ve akrabalarımıza çok teşekkür eder, Allah her babaya böyle bir mutluluk nasip etsin inşallah” dedi.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı