Advert

AK Parti Ergani ilçe başkanı değişti

Ak Parti genel merkezde yapılan mülakat sonucunda Ergani İlçe başkanlığına Abbas Polat getirildi.

AK Parti Ergani ilçe başkanı değişti
Bu içerik 5248 kez okundu.

Diyarbakır’da Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve Ergani ilçe başkanlarını belirlemek için AK Parti Genel Merkezinde yapılan mülakat sonucu açıklandı.

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığına Av. Mehmet İhsan Aytekin, Yenişehir İlçe Başkanlığına Ender Karahan, Bağlar İlçe Başkanlığına Av. Sadık Başar Gür ve Ergani İlçe Başkanlığına ise Abbas Polat’ın atandığı açıklandı. Mazbatalarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden alan yeni ilçe başkanları, teşkilatlarını 30 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazırlayacak.

Diyarbakır’da istifaları alınan AK Parti’nin 4 ilçe başkanının belirlenmesi için Cuma ve Cumartesi günleri temayül yoklaması yapılmış, temayül yoklamasına başvuran 73 kişinin yapılan yoklamada üst sıralarda yer edinen adaylar Ankara’ya çağrılmıştı.

AK Parti Genel Merkezi’ne çağrılan 11 aday AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığındaki komisyon tarafından mülakata alındı.
Yapılan mülakatlar sonucunda Kayapınar’a Av. Mehmet İhsan Aytekin, Yenişehir’e Ender Karahan, Bağlar’a Av. Sadık Başar Gür, Ergani’ye ise Abbas Polat atandı. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı