Advert

Kaymakam Karaaslan 1 yıl daha Ergani’de

Yayımlanan İçişleri Bakanlığı Kaymakamlar Kararnamesi’ne göre Ergani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan 1 yıl daha ilçede görev yapacağı kesinleşti.

Kaymakam Karaaslan 1 yıl daha Ergani’de
Bu içerik 2878 kez okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan İçişleri Bakanlığı Kaymakamlar Kararnamesi’nde 4 ilçe kaymakamı değişirken Ergani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan 1 yıl daha ilçede görev yapacağı kesinleşti. 

İçişleri Bakanlığı’nın Kaymakamlar Kararnamesi yayımlandı. Kararname ile Diyarbakır’da 4 merkez ilçe Kaymakamları/Belediye Başkan V.’leri görevlerinde kalırken, Bir Vali Yardımcısı ile Eğil, Kocaköy, Lice, Kulp, Hazro, Çüngüş Kaymakamları başka yerlere atandı.

İçişleri Bakanlığı görevine Süleyman Soylu’nun ardından Ali Yerlikaya’nın getirilmesiyle bürokrasideki değişim hız kesmeden devam ediyor. Ağustos başından itibaren yayımlanan emniyet ve valiler kararnamesi ile TSK atamalarını bu kez kaymakam, vali yardımcıları ve bürokratların da olduğu yüzlerce listelik atama takip etti.

491 İSMİN YERİ DEĞİŞTİ 255 KAYMAKAM ATANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 24 Ağustos gece yarısı yayımlanan atama kararıyla; 491 ismin görev yerleri değiştirildi, 255 kaymakamın ataması yapıldı. Kararla, Ankara’da 6 vali yardımcısı ve 9 kaymakam, İstanbul’da 6 vali yardımcısı ve 14 kaymakam, İzmir’de 5 vali yardımcısı ve 5 kaymakamın ataması yapıldı.

DİYARBAKIR’DA BİR VALİ YARRDIMCISI, 6 KAYMAKAMIN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Diyarbakır’da, Vali Yardımcısı Selim Çomaklı Sakarya Kaynarca Kaymakamlığına, Eğil Kaymakamı İdris Aslan Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına, Kocaköy Abdulkadir Umut Kasman Van İpekyolu Kaymakamlığına,  Lice Kaymakamı Muhammed Evlice Çankırı Ilgaz Kaymakamlığına, Hazro Kaymakamı Salih Sak, Çanakkale Ayvacık Kaymakamlığına, Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım Erzurum Yakutiye Kaymakamkığına, Kulp Kaymakamı Mustafa Gözlet İzmir Urla Kaymakamlığına atandı.

TEFTİŞ KURULUNA 26 İSİM ATANDI

Kararnamede 11’i kaymakam olmak üzere, 26 isim de Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişi olarak atandı.

Erdoğan’ın imzasıyla ağustos ayında yayımlanan kararnamelerle Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nun merkeze çekilmesi ve Muğla Valisi Oktay Tavlı’nın Samsun Valisi olarak atanmasının ardından Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Ersoy’un da 24 Ağustos kararnamesiyle ataması yapıldı. Kaymakam Ersoy Kocaeli Valisi olarak atanırken, yerine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya atandı. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak