Advert

YAZ KUR’AN KURSLARI FUTBOL TURNUVASI FİNALİ YAPILDI

Ergani İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Birimi tarafından organize edilen 2023 yılı camiler arası Yaz Kur’an Kursu futbol turnuvası finali yapıldı. Ergani’de kapalı halı saha oynanan final karşılaşmasının başlangıç vuruşunu Ergani Başsavcısı Yusuf A

YAZ KUR’AN KURSLARI FUTBOL TURNUVASI FİNALİ YAPILDI
Bu içerik 1135 kez okundu.

Ergani İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Birimi tarafından organize edilen 2023 yılı camiler arası Yaz Kur’an Kursu futbol turnuvası finali yapıldı. Ergani’de kapalı halı saha oynanan final karşılaşmasının başlangıç vuruşunu Ergani Başsavcısı Yusuf Aksu yaptı.

Ergani İlçe Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğünce düzenlenen futbol turnuvası, final maçı ile sona erdi. Final maçı Dicle Vadisi camii ile Koreli Ali Camii arasında oynandı. Şampiyon Dicle Vadisi camii oldu.

 

Ergani Müftülüğünden yapılan açıklamada; “Turnuvaya katılan camii takımı öğrencilerimizin her biri bizim için birer şampiyondur. Önemli olan birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olmamızdır. Dini eğitimin yanında milli ve manevi değerleri de öğrendiğimiz camiler, böyle sportif faaliyetlerle de sosyal hayatımıza katkı sunuyor. Bu vesileyle bu faaliyetin gerçekleşmesinde emeği geçenlere Ergani İlçe müftülüğü olarak teşekkür ederiz” denildi.

 

 

Öte yandan karşılaşma boyunca öğrencilere ve seyircilere çeşitli ikramlarda bulunan Ergani Kızılay’ınada ayrıca teşekkür dilekleri iletildi.

 

Şampiyon olan takıma birincilik kupası, madalya ve 15.000 TL, ikinci olan takıma 10.000 TL, üçüncü olan takıma ise 5.000 TL alışveriş hediye çeki edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak