Advert

ERGANİ KIZILAY ŞUBESİNDEN ÖKSÜZ VE YETİMLER İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

Kızılay Ergani şubesi tarafından öksüz ve yetimler yararına Botanik Parkta kermes düzenlendi. 2 gün süren kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ERGANİ KIZILAY ŞUBESİNDEN ÖKSÜZ VE YETİMLER İÇİN KERMES DÜZENLENDİ
Bu içerik 1048 kez okundu.

Kızılay Ergani şubesi tarafından  öksüz ve yetimler yararına Botanik Parkta kermes düzenlendi. 2 gün süren kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Karaaslan tarafından açılışı yapılan kermeste el emeği ve göz nuru ürünler, yiyecek ve içecekler sergilendi.

Kermesin düzenlenmesi ile ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılay Ergani Şube başkanı Şaban MOĞUL,Türk Kızılay Ergani şubemizin iki gün boyunca Ergani belediyesi Botanik parkta yetim, yaşlı, depremzede ve ihtiyaç sahipleri yararına düzenlemiş olduğu kermese katılarak maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta Ergani kaymakamı, Belediye başkan vekili ve Ergani Kızılay fahri başkanı sayın Ahmet KARAASLAN'a muhterem eşi Sn Tülin KARAASLAN Hanımefendiye, kamu kurum amirleri ve çalışanlarına, siyasi parti başkan ve teşkilatlarına, sivil toplum kuruluşlarına, medya mensuplarına, yönetim kurulu üyelerime, kızılay kadın kolları başkanı sayın. Remziye KILIÇASLAN ve Ekibine, Genç kızılay başkanı sayın Seyit KAHRAMAN ve Ekibine, Kızılay çalışanlarına ve her bir gönüllüsüne tüm kalbimle teşekkür ederim... Deprem felaketinde de şahitlik ettik ki bu milletin kadim kodlarında iyilikte yarışmak, adanmışlık ve fedakarlık vardır.. Gerçekleştirdiğimiz kermes etkinliğimizin amaçlarından sosyal yardım sağlamanın yanında, halkımızda yukarıda belirttiğim hasletleri canlı tutmak da vardı ve bunun ziyadesiyle gerçekleştiğine inanıyorum... 

Ergani kızılay şubemizin toplum yararına atacağı adımları bu gün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir... Tüm halkımızı bu tür etkinliklere katkı sağlamaya, bu minvalde çalışma yapan kurumları ayakta tutmaya, gönüllü olmaya davet ediyorum. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı