Advert

Ergani Belediyesinde ‘e-imar sistemi' dönemi

Ergani Belediyesinde ‘e-imar sistemi' dönemi
Bu içerik 1811 kez okundu.

Ergani Belediyesi “e-imar sistemi” ile vatandaşlara imar alanında hizmet vermeye başlıyor.
Hizmet odaklı belediyecilik çalışmalarını aksatmadan sürdüren Ergani Belediyesi, şimdi de “e-imar” sistemine geçerek, vatandaşların belediyeye gelmeden imar ile ilgili tüm işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştirmesine olanak sağlayan sisteme geçiyor. Alt ve üstyapı çalışmalarından, kültürel ve sportif aktivitelere kadar pek çok alanda hizmeti vatandaşın ayağına kadar götüren Ergani Belediyesi, şimdi de imar ile ilgili tüm işlemleri internet ortamında vatandaşın erişimine açıyor. 
Erişime açılması planlanan e-imar sistemi ile haftanın 7 günü ve 24 saati vatandaşların belediyeye gelmeden imar ile ilgili pek çok konudaki bilgiye ulaşımının sağlanması hedefleniyor.
İmar Sorgulama: keos.ergani.bel.tr/imardurumu/
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, “Bu sistemin sağladığı yenilikle mimar, mühendis, değerleme uzmanları, emlakçı ve yapı denetim firmaları belediyeye gelmeden, zamandan, dosyadan ve proje çıktısından tasarruf ederek tüm evraklara elektronik ortamdan ulaşılabilecektir. Bu sistemimizle vatandaşlarımız da imar ile ilgili her türlü bilgiye diledikleri yerde erişebileceklerdir. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi vatandaş odaklı bu hizmetimizin de ilçemiz sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı