Advert

Ergani'de annesini bıçaklayarak öldüren şahıs gözaltına alındı

Ergani ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir şahıs annesini bıçaklayarak öldürdü, babasını da yaraladı.

Ergani'de annesini bıçaklayarak öldüren şahıs gözaltına alındı
Bu içerik 2921 kez okundu.

Ergani ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir şahıs annesini bıçaklayarak öldürdü, babasını da yaraladı. Olaydan sonra zanlı, polis tarafından yakalanarak mahkemeye sevk edildi.
Ergani ilçesinde bıçakla saldırdığı annesinin ölümüne neden olan ve onu engellemeye çalışan babasını da yaralayan şahıs gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, 16 Nisan günü Ergani ilçesi Şirinevler Mahallesi Yamaç Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları olan Ö.K. isimli şahıs, sürekli tartıştığı annesi M.K. ve babası G.K'yi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilen çiftten anne M.K., 17 Nisan günü hayatını kaybetti. Zanlı Ö.K. ise, Ergani İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde ikamet adresinden yaya olarak kaçtığı boş tarlada yakalandı. Zanlının emniyetteki işlemleri ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı