Advert

Bayram Şekeri Tezgahlardaki Yerini Aldı

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte Ergani ilçesinde bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı.

Bayram Şekeri Tezgahlardaki Yerini Aldı
Bu içerik 2296 kez okundu.

 

Bayram şekerlerini her bütçeden vatandaşın alabileceğini belirten esnaf Vedat Bulut, bayram hareketliliğinin istenildiği ölçüde yaşanmadığını ifade ederek, "Bakan çok alan yok" dedi.

 

HER BÜTÇEYE UYGUN ŞEKER

 

Vatandaşlar bayram şekeri almak için son iki günü beklediğini belirten Bulut, "Bayram şekerleri her bütçeye uygun olduğu için herkes alabiliyor. Her kesime hitap ediyoruz. Fakirler de çekinmeden alabilir. Bir kaç gündür bayram şekerleri tezgahlarda alıcısını beklemeye başladı. Her esnafın bayram şekeri satması bizim açımızdan bir dezavantaj gibi görünüyor. Herkes ekmek parasını kazanmanın derdinde olduğu için bayram şekeri satmak ekonomik bir kazanç olarak görülüyor. Bu yüzden her esnaf bayram şekeri satıyor. Her esnaf hangi işi yaparsa yapsın bayram şekeri satabiliyor. Bu da bizim işlerimizi ister istemez kötü yönde etkiliyor" şeklinde konuştu.

 

 

BAYRAM ŞEKERİ SEYYAR TEZGÂHLARDA

 

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte caddelerin şeker satan esnafla dolup taştığını belirten başka bir esnaf ise, "Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da caddeler şeker satanlarla dolup taşıyor. Caddeler kaldırımlar bayram şekeri satanlarla doluyor. Herkes ailesine ekonomik kazanç sağlayıp ailesini geçindirmeye çalışıyor. Biz de kendi ekmeğimizin parasını kazanmanın derdindeyiz. Bu bayramı dört gözle bekleyen çocuklar var. Biz de çocukluğumuzda onların yaşadığı duyguları yaşıyorduk" ifadelerinde bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var