Advert

Yeni Kapalı Pazar Yerleri Faaliyete Girdi

Yeni Kapalı Pazar Yerleri Faaliyete Girdi
Bu içerik 4752 kez okundu.

Ergani ilçesinde belediye tarafından 3 farklı noktada kapalı semt pazarıları faaliyete geçti. 
Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan’ın talimatıyla, ilçe sakinlerinin alışverişlerini olumsuz hava koşullarından etkilenmeden yapabilmeleri için 3 farklı noktada kapalı semt pazarı yaparak faaliyete geçti. 
 İlçe sakinlerinin ferah ve hijyenik bir ortamda rahatça alışveriş yapması için Şirinevler ve Adnan Menderes mahalleleri ile yeni yerleşim yeri olan Yenişehir bölgesinde yapılan semt pazarları ilçede bir ilk olma özelliğini taşıyor. Her biri 1500 metrekarelik alana inşa edilen pazarların içerisinde satış stantları, çay ocağı, mescit, idare ve zabıta odaları yer alamaktadır. 
İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazar faaliyete girdi.
İlk olmasına rağmen pazarın eksikliklerinin az olduğunu vurgulayan Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Karaaslan, “Erganimiz için gerekli bir hizmeti daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılmaz denilen yahut ötelenen hizmetleri bir bir tamamlıyoruz. Tabiri caizse elimizi taşın altına sokarak önemli hizmetleri şehrimize kazandırıyoruz. Kalıcı hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Kapalı Pazarların faaliyete geçme süresinin uzamasının nedeni ise pazarcılarımız aralarındaki değerlendirmelerde sonuç elde edilememesidir. Nihayet mutabakat sağlandı ve pazarlarımız faaliyete geçti. Tek gayemiz memleketimize kalıcı eserler, vatandaşlarımıza ve gelecek nesillere daha yaşanabilir, modern bir Ergani bırakmaktır. Pazar, perakende olarak ürünlerin sergilendiği yerdir. Uzun yıllar Erganililerin rahat alış veriş yapmalarını sağlayacak ve pazarcı esnafımıza kolaylık sağlayacak bu yatırım şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı