Advert

Ergani'de "Şehit Yasin Börü Macera Parkı” açıldı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yapımı tamamlanan “Şehit Yasin Börü Macera Parkı” düzenlenen törenle açıldı.

Ergani'de
Bu içerik 4853 kez okundu.

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yapımı tamamlanan “Şehit Yasin Börü Macera Parkı” düzenlenen törenle açıldı.

Ergani Belediyesi tarafından Sanayi Mahallesi’nde bulunan atıl durumdaki 8 bin metrekarelik alan “Şehit Yasin Börü Macera Parkı” olarak hizmete girdi. İçerisinde çocuk oyun grupları, macera parkurları, spor aletleri, banklar, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Parkın açılışını yapan Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, “Ergani’de, Şehit Yasin Börü kardeşimizin adının yaşatılacağı macera parkını hizmete açıyoruz. Allah’ın izniyle, şehidimizin adı unutulmayacak, ebediyen yaşatılmaya devam edecektir. Gençlerimizin, çocuklarımızın verimli vakit geçirmesini, faydalı aktivitelere yönelmesini sağlayan projelere imza atmanın bizlerdeki anlam ve önemi büyüktür. İlçemizin dört bir yanında yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. İlçemize layık olduğu hizmetleri vermek için gayretle çalışıyoruz. İlçemiz; kültür, sanat, spor, turizm ve eğitim gibi birçok alanda bir dönüşüm ve gelişim dönemi yaşamaktadır. Erganimizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya, hizmetinize sunduğumuz vizyoner projelerimize şehitlerimizin adını vererek onların isimlerini yaşatmaya devam edeceğiz. Şehit Yasin Börü kardeşimizin babası Fikri amcamız da açılış törenimize teşrif ederek bizleri onurlandırmıştır. Kendisine hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Gerçekleştirilen açılış törenine Şehit Yasin Börü’nün babası Fikri Börü, kurum müdürleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. Açılışta gönüllerince eğlenen çocuklar, Kaymakam Karaaslan’a teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var