Advert

1000 ÖĞRENCİYE KIYAFET VE EĞİTİM DESTEĞİ

Festivaller ve yürüttüğü bir çok projeyle doğudaki çocukların Emel Ablası olan Diyarbakırlı iş Kadını Emel Uslu Atik 2022-2023 Eğitim Öğretimin 1. Karne döneminde bölge çocuklarını unutmadı.

1000 ÖĞRENCİYE KIYAFET VE EĞİTİM DESTEĞİ
Bu içerik 4041 kez okundu.

Festivaller ve yürüttüğü bir çok projeyle  doğudaki çocukların Emel Ablası olan Diyarbakırlı iş Kadını Emel Uslu Atik 2022-2023 Eğitim Öğretimin 1. Karne döneminde bölge çocuklarını unutmadı. 

Ülkenin dört bir yanındaki çocuklara, anne babalara ve gençlere yönelik farkındalığı artırmak, bilinçlendirmek ve destek oluşturmak üzere  faaliyetler gerçekleştiren  Emek Uslu Atik Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Diyarbakır'ın Çınar İlçesine bağlı Bellitaş İlkokulu öğrencilerine kıyafet ve Eğitim desteğinde bulundu. 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının 1.döneminin son gününde Bellitaş ilköğretim okulunda öğrencilerle bir araya gelen Vakıf Üyeleri ilköğretim öğrencileri ile mutluluğun resmini çizdi ve ardından kahkaha yoğası Etkinliği düzenledi. 

Bölgeye yönelik yapılan eğitim destekleri ile ilgili konuşan Emek Uslu Atik Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Başkanı İş Kadını Emel Uslu Atik, Cumhuriyet’in 100. Yılında Bölgede 1000 öğrenciye kıyafet ve eğitim desteği sağlayacaklarını söyledi. 

Başkan Atik, Vakıf olarak Sayısız sosyal sorumluluk projesi, sayısız yardım kampanyası ve bir çok girişimci grubuyla  faaliyetler yürüttüklerini belirterek, '' Özellikle Doğu ve Güneydoğuda ve  bölgemizde binlerce çocuğumuzun ve kadınlarımızın  yüreğine dokunarak çocuklarımızın geleceğini inşa etmeye, kadınlarımızada destek olmaya devam ediyoruz. Festivaller ve yürüttüğümüz projelerle doğudaki çocuklarımızın “Emel Ablası”olmayı başardık. 

Bu yıl başlatmış olduğumuz Cumhuriyet’in 100. Yılında 1000 öğrenciye kıyafet ve eğitim desteği projemizin  ilk durağı Diyarbakır’ın Bellitaş köyü oldu. Bellitaş İlkokulu’nda okuyan 110 öğrencimize kıyafet ve eğitimleri için gerekli olan kırtasiye ürünlerini karne hediyesi olarak verdik. Geçtiğimiz yıl yine Diyarbakır’da düzenlediğimiz 1. EUA Çocuk Festivali ile  Çocuklarımızı eğitimle kucaklayıp en büyük misyonumuzu gerçekleştirdik.” dedi.

Öte yandan daha önce Diyarbakır’da gerçekleşen 1. EUA Diyarbakır Çocuk Festivali ile büyük ilgi toplayan sevilen Diyarbakırlı iş insanı Emel Uslu Atik Türkiye’nin 81 İlinden 81 Genci de Ankara’ya getirerek Anıtkabir’i ziyaret etmelerini sağlamıştı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı