Advert

Ergani'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ergani'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Bu içerik 2194 kez okundu.

Ergani ilçesinde Cumhuriyetin 99. Yıl Dönüm Etkinlikleri Çelenk Sunumuyla Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü etkinlikleri ülke genelinde olduğu gibi Ergani'de de coşkuyla kutlanmaya başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ergani Belediyesi Botanik Park'ta düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, Garnizon Komutanı Binbaşı Ömer Kaygısız, tarafından çelenk sunumu yapıldı.

Törene, kurum amirleri, gaziler, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı. 

Çelenk konulmasının ardından başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü coşkuyla kutlanması için bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Cumhuriyet Bayramı törenlerinin bugün itibariyle saat 13.30'da başladığını, Yarın saat 9-30'da kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edeceğini, daha sonra İlçe stadında kutlamaların devam edeceğini, törenlere tüm Erganili vatandaşları davet ettiğini söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var