Advert

Zeynep Bastık’ın konserine HÜDA PAR’dan tepki: İptal edilsin

Zeynep Bastık’ın konserine HÜDA PAR’dan tepki: İptal edilsin
Bu içerik 7718 kez okundu.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, ünlü pop sanatçısı Zeynep Bastık’ın vereceği konsere tepki göstererek, “Fetih ruhunu zedeleyecek konserlerin yapılmasını asla kabul etmiyoruz” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında Diyarbakır’da bu yıl ilk kez Sur Kültür Yolu Festivali yapacak. Festival, 8-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Festival kapsamında ilk konseri ünlü pop sanatçısı Zeynep Bastık sahne alacak. Bu konsere sayılı günler kala HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç açıklama yaptı.

zeynep-bastik.jpg

‘Konser iptal edilmeli’

Büyükşehir Belediyesinin konserle ilgili paylaştığı görselin altına yorum yapan İL Başkanı Faruk Dinç, “Diyarbakır’ın fetih ruhunu zedeleyecek konserlerin Diyarbakır’da yapılmasını asla kabul etmiyoruz. Peygamberler ve Sahabeler şehrinin maneviyatına aykırı yapılan her etkinlik bu kadim şehri aslından ve değerlerinden uzaklaştıracaktır. Yapılması düşünülen bu konser iptal edilmeli” ifadelerini kullandı.

600 den fazla etkinlik yapılacak

Bu arada festival kapsamında 2 bin sanatçı 600’den fazla etkinlik Sur Kültür Yolu Festivalinde Diyarbakırlıları bekliyor. Festival, Diyarbakır’ın tarihi ve kültürel mekanlarında yapılacak.

HÜDA PAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var