Advert

Karaaslan, “Yaşam alanlarını güzelleştirmeye çalışıyoruz”

Karaaslan, “Yaşam alanlarını güzelleştirmeye çalışıyoruz”
Bu içerik 2103 kez okundu.

Ergani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Karaaslan, beraberinde kurum amirleri ile birlikte ilçeye bağlı Ortaağaç, Güneycik ve Kavurma küpü köylerini ziyaret etti.

Köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Karaasla, yaptığı açıklamada, Köy yaşamında köylülerimizi köylerde tutmamız lazım. Köyün sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını kaydetti.

 Bunun içinde yaşam alanlarını güzelleştirmeye çalışıyoruz, bunun içinde 56 milyonluk taş ihalesi yaptık. Bunun 300 bin metre karesini merkezi yerlere 250 bin metre karesini köylere yapacağız. Kilitli parke taş döşemesini ova köylerde başladık, çoğu köylerimizde bitirdik.

 Köylerimizde su sorunlarında Büyükşehir belediyesi ve DİSKİ ile çözmeye çalışıyoruz. Bunun birlikte 40 köy okulumuzun tadilat, tamirat çalışmasında belediye olarak üstlendik. Her yıl olduğu gibi köylü üretsin diye meyve ağaçları dağıttık. Bu şekilde yatırımlarımız devam edecek dedi.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Karaaslan, eğitim öğretimle ilgili yapılan çalışmalar ve okulların sorunları hakkında bilgi aldı.

Köy ziyaretinde köylülerle de sohbet eden Karaaslan, köylere ziyaretleri sıklaştırarak devletin sıcak elini uzatıp sorunlarla ilgileneceklerini belirti.

Ziyaretlerde muhtar ve köy halkıyla sohbet ederek, sorunları yerinde incelediklerini kaydeden Karaaslan, "Halkımızla her alanda sıcak temasımız her zaman olacaktır." dedi.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var