Advert

Ergani'de Yüzlerce emekli Bankaların promosyon kuyruğunda

Ergani'de Yüzlerce emekli Bankaların promosyon kuyruğunda
Bu içerik 2325 kez okundu.

Ergani'de bankaların promosyon ücretlerini  7 bin 500 liraya kadar çıkarmasıyla birlikte emekli vatandaşlar sabahın erken saatlerinde bankaların önünde sıraya girdi. Mesai saatinden önce maaş hesabını değiştirecekleri bankalara gelen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu.

Binlerce emeklinin maaşlarına yapılan zam sonrası bankalar da harekete geçerek teker teker promosyonları duyurdu. Son olarak 8 bin liraya kadar çıkan banka promosyonlarında özel bir banka yaptığı hamleyle rakamı 10 bin liraya kadar çıkarırken, kampanyalar 31 Ağustos'ta sona erecek. Son günlerin yaklaşmasıyla birlikte çok sayıda emekli banka önlerinde yoğun kuyruklar oluşturdu.

Emekli promosyonlarıyla ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bankalar promosyon ödemelerinde ciddi artışa gitti. Bankalar promosyonları neredeyse her hafta yükseliyor.. Bir hafta önce 8 bin liraya yaklaşan promosyon ödemeleri 10 bin liraya kadar dayandı.

Bütün gün sırada bekleyen ancak işlem yaptıramayanlar şanslarını ikinci günde de denemeye devam etti. Sırada beklemekten yorulan bazı emekliler bankanın yakınında oturarak sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

2 gündür promosyon alabilmek için sıraya giren Hava Çengiz(80), “Dün sabah geldim. Sıra almıştım. Amama sıra gelmedi. Bugün yeniden alacağım. Saat 06.00’da geldim. Burada 7 bin 500 lira para veriyorlar. Onun için geldim, işlem yaptırmaya çalışıyorum. Erken geldim ama hala sıra alamadım” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı