Advert

BEYOĞLU : ”BİZİM İÇİN HER KARENİN BİR ANLAMI VARDIR”

Bağcılar, Körhat ve Yeniköy mahallelerinde vatandaşları ziyaret ederek ,kendisini davet eden vatandaşların talebi üzerine bir çok eve misafir olan AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ,41 aydır sahada bir çok anlamlı tablo ile karşılaştıkl

BEYOĞLU : ”BİZİM İÇİN HER KARENİN BİR  ANLAMI VARDIR”
Bu içerik 2681 kez okundu.

“Vatandaşımızla aramızda tesis ettiğimiz güven ve samimiyetin göstergesi olan her karenin ayrı bir anlamı var” diyen Beyoğlu,daha önce çekingen bir tutum sergileyen vatandaşların şimdilerde taleplerini çok rahat bir dille aktardığını söyledi.

 

Mahalle Ve Ev Ziyaretleri Algıyı Tersine Çevirdi

 

“Daha önce insanlar çekingen davranıyordu. Resim karelerine girmek istemiyor, sorun ve taleplerini aktarmakta bile ürkek davranıyorlardı. Samimi ve içten duruşumuz ,olumsuz bakış açılarını değiştirdi. Göreve başladığımızda uzak durmaya çalışan aynı insanlar şimdi bizi evlerine davet etmek için birbirleriyle yarışıyor.”

Bu sözler,yakın zamana kadar olumsuz olaylarla gündeme gelen Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ait. Bölge insanının misafirperver ve samimi yapısını bildiği için göreve geldiği 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra mahalle buluşmalarına ağırlık vererek olumsuz tablo ve algıyı değiştirmeyi hedeflediğini belirten Beyoğlu, şimdilerde tablonun tersine döndüğünü söyledi.

 “Gitmediğiniz yer sizin değildir. Elini sıkmadığınız, evine ve işyerine uğramadığınız insanla gönül bağı kuramazsınız” diyerek hemen her gün sokak sokak gezerek halkla kucaklaştığını belirten Başkan Beyoğlu,hafta içinde zaman yetmediği için hafta sonunda da ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 

“Daha Önce Kapısını Kapatan Aynı İnsanlar Şimdi Evine Davet Ediyor”

 

Beyoğlu,”Gittiğimiz her yerde göğsümüzü gere gere gönül rahatlığıyla Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve muhabbetlerini kıymetli vatandaşlarımıza ileterek hizmetler ve taleplerle ilgili emirlerini alıyoruz. Emir diyorum. Çünkü makamların sahibi halktır, biz ise hizmetkarız. Cumhurbaşkanımız, yılmadan ve yorulmadan verdiği mücadele ile 20 yılda ülkemizin de bölgemizin de kaderini değiştiren hizmetlere imza attı. Şu an yaşadığımız sıkıntılar var, onların geçici olduğunu ve aşılacağını düşünüyoruz. İlk başlarda mahalle ziyaretlerine gittiğimizde insanlarda bir şaşkınlık vardı. Çünkü böyle ziyaretlere alışık değildiler. Belediye başkanı her gün sokaklarda olacak, evlere gidecek, insanları kendi ayağına getirmeyecek, kendisi ayaklarına giderek sorun dinleyerek anlık çözümler üretilmesini sağlayacak. İnsanlar bunu beklemiyorlardı. Bu yüzden bir çekingenlik ve güvensizlik vardı. Çünkü daha önce böyle bir tablo yaşamamışlardı. Bizim bu konudaki kararlı duruşumuzu ve samimiyetimizi görünce bakış açıları değişti. Daha önce kapısını kapatan aynı insanlar, şimdilerde hem kapısını hem gönlünü açıyor. Her gün telefonuma yüzlerce insandan “evimize gelir misiniz?” daveti geliyor. Bu yüzden  hafta içi yetmiyor, hafta sonu da ziyaretler yapıyoruz. Aldığımız her dua bizim için dünyaya bedel.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı