Advert

ERGANİSPOR TOP BAŞI YAPIYOR

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Diyarbakır’ı temsil edecek olan Erganispor hazırlıklarına önümüzdeki ay başlanacağı kaydedildi.

ERGANİSPOR TOP BAŞI YAPIYOR
Bu içerik 2892 kez okundu.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, "Önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Erganispor takımına her konuda desteğimiz sürecektir. İnşallah Erganispor'un Bölgesel Amatör Ligi'nde bir çok başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Onun için çok çalışmalıyız ki ilçe takımımızı el birliğiyle 3. lige taşımaktır" dedi.

HEDEFİMİZ ERGANİSPORUN HAK ETTİĞİ YERE  TAŞIMAK

Erganispor'un kulüp başkanı Kenan Taş, "Bu sezon başarıya doğru gitmek için takıma  oyuncu transferleri yapacaklarını ve Bölgesel Amatör  Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmak için iç ve dış transfer çalışmalarına önümüzdeki aydan itibaren başlayacağız. Hocamızın vereceği rapor  doğrultusunda nerelerde eksik var onları tespit ettikten sonra transfer çalışmalarına hız  vereceğiz. Yeter ki  taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Takımını desteklesinler" dedi.

Takımdan beklentilerinin şampiyonluk olduğunu belirtirken Başkan Taş, “Hedefimiz Erganispor’u hak ettiği yere taşımak. Bu da birlik ve beraberlik içerisinde bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

ONURSAL BAŞKANIMIZ AHMET KARAASLAN'A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR  EDİYORUZ

Genç Başkan Kenan Taş , ‘’ Onursal Kulüp Başkanımız ve Ergani Kaymakamı  Ahmet Karaaslanın’da  Takımımıza büyük bir desteği  vardır. Süper Amatör ligindeki İçerde ve  dışardaki maçlarımıza gelerek Takımımıza desteği olmuştur. Ve   şampiyon olmamızdan da  kendisinin  büyük  bir desteği olmuştur. Takımımızın Başarılı olması için ne  gerekiyorsa  yapmaya çalışıyor  ve yapmaya da  devam ediyor‘’ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı