Advert

EBUBEKİR EKİN, ERGANİ’YE ATANDI

Ergani Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey’in Çüngüş ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Şube Müdürü olarak atanmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde uzun yıllar Şube Müdürlüğü görevinde iken Eğil ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ebu

EBUBEKİR EKİN, ERGANİ’YE ATANDI
Bu içerik 2516 kez okundu.

Ergani Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey’in Çüngüş ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Şube Müdürü olarak atanmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde uzun yıllar Şube Müdürlüğü görevinde iken Eğil ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ebubekir Ekin Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

17 Günlük Eğil ilçe Milli Eğitim görevi sonrası Ergani'de Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ekin konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eğil ilçesindeki görevimde iken Ergani ilçesine atamasının yapıldığını ifade eden Ekin; "Ergani  İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunmaktayım. İlimizin dini değerleri ile tarihi ve turistik güzelliklerini içinde barındıran Eğil İlçemizin eğitimi adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum.

Ergani İlçemizin eğitimine, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum. Kendi ilçemde görev yapacak olmamın, şahsım, il, ilçe ve okul yöneticileri, öğretmen, veli ve evlatlarımız için, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı