BEYOĞLU:" ANNELERİN HAKLI DİRENİŞİ DÜNYAYA ÖRNEK OLDU "

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla, çocukları dağa kaçırılan ailelerin Diyarbakır'da başlattığı eylemin 1000.günü nedeniyle düzenlenen etkinlik ve yürüyüşe katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, annelerin ortaya koyduğu haklı direniş

BEYOĞLU:
Bu içerik 5229 kez okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde terörle mücadelede ülke tarihinin en başarılı mücadelesinin yürütüldüğünü anlatan Beyoğlu,"Ülkemizin başına bela olan, kaynaklarımızı kurutan, birlik ve beraberliğimizi zehirleyen, dış mihrakların maşası olan terörü bertaraf etmek üzere cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde cumhuriyet tarihinin en başarılı mücadelesi yürütülmektedir.

Güvenlik güçlerimizin yürüttüğü kararlı mücadeleye en büyük destek teröre karşı direnen ailelerden gelmiştir.

Dünya mazlumlarına umut olan ve terörün kirli planlarını bozan annelerin mücadelesi çok şükür başarılı bir noktaya ulaşmıştır.

Teröre karşı en etkili silah yüreklerindeki cesaret olan ailelerimizi asla yanlız bırakmadık, bırakmayacağız." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de kiralık türbe alanı: WC, otopark, çay bahçesi ve büfe var!
Ergani'de kiralık türbe alanı: WC, otopark, çay bahçesi ve büfe var!
Çalışanlara Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi
Çalışanlara Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi