Advert

BAŞKAN BEYOĞLU, YATAĞA BAĞLI YAŞAYAN HASTALARI UNUTMADI

5 Nisan Mahallesi'nde ikamet eden ve geçirdikleri ağır hastalıklardan dolayı yatağa bağlı olarak yaşam mücadelesini sürdüren vatandaşları ziyaret eden AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, moral aşılayarak verdiği destekle yüzlerini güldürdü

BAŞKAN BEYOĞLU, YATAĞA BAĞLI YAŞAYAN HASTALARI UNUTMADI
Bu içerik 1659 kez okundu.

Başkan Beyoğlu,"Hasta ve darda olana destek olmak dinimizin emridir..Moral desteği verip hayır dualarını almak istedik." dedi.

 

F.Ö şeker hastası. Hastalığın ağırlaşması üzerine bir ayağı ameliyatla  alındı. Sağlık koşullarının ağır olması nedeniyle yatağa bağlı yaşamaya tutunmaya çalışıyor. Eşi ide sara hastası.

Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren aileyi ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her koşulda  vatandaşların derdiyle dertlenilmesi yönündeki yöneticilik anlayışının gereği olarak darda ve zorda kalan her bir vatandaşa destek olmaya çalıştıklarını kaydetti.

 

Moral Ziyareti Aileyi Sevindirdi

 

Beyoğlu'nun hasta yatağında  bir süre sohbet ederek moral verdiği F.Ö, eşinin de ağır hasta olduğunu ve aile olarak zor bir süreçten geçtiklerini söyledi. İlk kez bir yetkilinin evlerine gelerek kendilerine sahip çıktığını anlatan F.Ö, bu yaklaşımından dolayı Beyoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Beyoğlu, hafta sonunda Bağlar'da bir çok aileye daha misafir olarak taleplerini dinledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Veysi öcal     0000-00-00 Annem vefat etti sağ iken sayın başkanımız evimize ziyarette bulunmuş ve yardımcı olmuştu allah razı olsun inşallah
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı