Advert

“BAĞLAR’DA BU RAMAZAN’DA İYİLİK KAZANDI”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,tamamlanmak üzere olan Ramazan ayında “Bağlar’da bu Ramazan’da iyilik kazandı” sloganıyla 1200 aileyi ziyaret etti.

“BAĞLAR’DA BU RAMAZAN’DA İYİLİK KAZANDI”
Bu içerik 2690 kez okundu.

 

İhtiyaç sahiplerine destek olan Başkan Beyoğlu,”Belki bedenen yorulduk fakat vicdanen huzur  bulduk. Şimdiden tüm halkımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

“Güzel Bir Gönül Köprüsü Kurduk”

 

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ramazan ayında gerçekleştirdiği mahalle, esnaf ve ev ziyaretleriyle dikkat çekti, ihtiyaç sahiplerinin taleplerini karşılayarak vatandaşlarla gönül köprüsü kurdu. Mübarek ayın her gününde iftar öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyoğlu,”Vatandaşlarımızı kendi ayağımıza getirmek yerine biz onların ayağına gittik. Sıcak ve samimi bir yaklaşımla muhabbet köprüsü kurduk. Gönül isterdi ki daha fazlasına ulaşalım. Ancak zaman bu kadarına yetti. Bedenimiz yorulsa da vicdanımız huzur buldu. İnsanımızın sevincine vesile olduğumuz için mutlu olduk.” ifadelerine yer verdi.

 

“Gönül Dilini Kullanarak Milletimize Ulaşıyoruz”

 

Belediyeye yük getirmeden oluşturdukları kaynaklarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürdüklerini belirten Beyoğlu,”Biz vatandaşlarımızla belediye başkanı edasıyla değil, gönül dilini kullanarak diyaloğ geliştiriyoruz. Belediyenin kaynakları dışında geliştirdiğimiz imkanlarla vatandaşlarımızın sosyal ve temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bunda da oldukça başarılı olduk. Bağlar’da bu Ramazan’da iyilik kazanacak dedik ve öyle de oldu. Rabbim, bu mübarek ayda vesile olduğumuz hayırları kabul etsin. Ramazan Bayramı’nın Bağlar’ımıza,ülkemize ve islam alemine huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı