Advert

İFTARDAN ÖNCE BAĞLAR'DA, İFTARDAN SONRA KARACADAĞ'DA

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ramazan ayındaki vatandaş buluşmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

İFTARDAN ÖNCE BAĞLAR'DA, İFTARDAN SONRA KARACADAĞ'DA
Bu içerik 1760 kez okundu.

 

 

İftardan önce merkez 5 Nisan Mahallesi'nde eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte bir çok aileyi ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerinin taleplerini karşılayan Beyoğlu, iftardan sonra Karacadağ bölgesine çıkarma yaptı.

 

Eski adıyla Alatosun beldesi, yeni adıyla Karacadağ Mahallesi'nde vatandaşların evlerine misafir olan Beyoğlu, halkın teveccühü karşısında yorulmak bilmeyen bir tempo ve gayret ortaya koymaktan mutlu olduklarını ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ve hürmetletini iletip dua istemekten başka beklentilerinin olmadığını kaydetti.

 

"Cumhurbaşkanımızın Talimatını Üç Yıldır Fersah Fersah Uyguluyoruz"

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin mensuplarına yönelik "gidilmedik yer, sıkmadık el bırakmayın " talimatını değerlendiren Beyoğlu, tam üç yıldır her gün halkla iç içe bir belediyecilik örneği sergilediklerinin altını çizdi.

Beyoğlu,"Sayın cumhurbaşkanımızın talimatının gereğini biz üç yıldır her alanda uyguluyoruz. Hamd olsun milletimizin yüce gönlüne dokunmadığımız gün ve an yok. Milletimiz, kendisine kıymet verildiğini görünce mutlu oluyor." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı