Advert

"SENİ BANA ALLAH GÖNDERDİ BAŞKANIM"

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun mahalle ziyareti sırasında kapısını çaldığı tek gözlü, bakımsız evden yalnız yaşayan yaşlı bir kadının dramı çıktı.

Bu içerik 2320 kez okundu.

Zor durumda olduğunu dile getiren B.T, "Seni buraya Allah gönderdi " diyerek derdini anlattı. Başkan Beyoğlu, gerekli desteği vereceklerini ifade ederek 75 yaşındaki teyzenin duasını aldı.

 

Sürpriz Ziyaret Çok Sevindirdi

 

Kocasını yıllar önce kaybettiğini,  tek başına bu evde kaldığını anlatan B.Y isimli 75 yaşındaki yaşlı kadın 5 Nisan Mahallesi'nde ikamet ediyor.

 

Bakımsız olan evde yalnız yaşadığını anlatan B.T, mahalle ziyareti sırasında evine gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'ndan destek istedi.

 

Beyoğlu, yardıma muhtaç olan kadına gereken desteğin verileceğini kaydetti. Ziyaret sırasında Başkan Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu'na sarılan B.T ,duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

 

"Başkanı Beklemiyordum. Kendisine Dua Edeceğim "

 

Türkçe bilmediği için görüşlerini Kürtçe olarak dile getiren B.T," Çocuklarımı babasız büyüttüm.  Ben burada yalnız yaşıyorum. Desteğe ihtiyacım var , zor durumdayım. Evin halini görüyorsunuz. Başkan beni ziyarete geldi. Bunu beklemiyordum. Çok sevindim. Kendisine dua edeceğim. Bana destek sözü verdi ve ilk etapta yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İyi ki böyle insanlar var ." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü