Advert

KAR NEDENİYLE BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, uzun yıllar sonra bölgede etkili olan kar yağışından sonra bozulan kırsal bölgelerdeki yollarda bakım çalışmaları yaparak ulaşım için elverişli hale getiriyor. Bazı bölgelerde ise hava koşullarının düzelmes

KAR NEDENİYLE BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR
Bu içerik 1447 kez okundu.

 

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, uzun yıllar sonra bölgede etkili olan kar yağışından sonra bozulan kırsal bölgelerdeki yollarda bakım çalışmaları yaparak ulaşım için elverişli hale getiriyor. Bazı bölgelerde ise hava koşullarının düzelmesi değerlendirilerek yeni yollar kazandırılıyor.

 

AK Partili Bağlar Belediyesi, hava koşullarının düzelmesinden sonra kırsal bölgelerde yol bakım ve yenileme çalışmalarını yeniden hızlandırdı.

 

Karacadağ bölgesinde yer alan Mollaali Mahallesi’nde kar yağışının etkisiyle bozulmalar meydana gelen yolların bakım çalışmaları yapılarak vatandaşların ulaşımı için elverişli hale getirildi. Bazı yerleşim yerlerinde ise vatandaşların talebi üzerine yeni yollar yapılarak yerleşim yerleri arasında bağlantı sorunu çözüme kavuşturuluyor.

 

“HİZMETTE SÜREKLİLİĞİ ESAS HALE GETİRDİK”

 

Ekiplerin çalışmalarını yakından takip ederek sık sık bilgi alan ve talimatlar veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hizmette sürekliliği esas aldıklarını dile getirerek ilk günkü heyecanla yola devam ettiklerini ifade etti.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde de kaldırım ve ara sokak sağlıklaştırılması çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Mahallesi’nde bozulan kaldırımlar yenilenerek bazı sokaklara parke taşları döşendi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var