Advert

OKULLARDA KAR TEMİZLİĞİ

KARACADAĞ ETEKLERİNDEKİ OKUL BAĞLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN KARDAN TEMİZLENEREK EĞİTİM İÇİN ELVERİŞLİ HALE GETİRİLDİ

OKULLARDA KAR TEMİZLİĞİ
Bu içerik 1071 kez okundu.

Karacadağ eteklerinde bulunan Karacadağ Mahallesi’ndeki Alatosun  İlkokulu’nun çevresi ve öğrencilerin geçiş güzergahı, bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Yer yer yarım metreyi bulan kar kalınlığı ve buz parçaları, Bağlar Belediyesi tarafından temizlenerek eğitim için elverişli hale getirildi. Bu yüzden eğitimin aksamasının önüne geçilirken, okul yönetimi açıklama yaparak Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

KAR YAĞIŞINDAN SONRA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

 

Karacadağ  eteklerindeki  eğitim kurumunun kar yağışından dolayı elverişsiz hale gelen çevresi temizlenerek eğitimin aksamasının önüne geçildi. 1957 metre yüksekliğindeki Karacadağ bölgesinde bulunan Karacadağ Mahallesi’ndeki Alatosun İlkokulu’nun çevresi ve öğrencilerin güzergahı uzun yıllar sonra bölgede etkili olan kar yağışından sonra kullanılamaz hale geldi. Okul yönetimi ve muhtar Adem Karacadağ, durumu Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na bildirerek destek talep etti. Beyoğlu’nun talimatıyla bölgeye giden ekipler kısa sürede okul çevresini ve okul kampüsünü temizleyerek eğitim için elverişli hale getirdi.

BAŞKAN BEYOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Okul yönetimi, bu sayede eğitimin aksamasının önüne geçildiğini dile getirerek Beyoğlu’na teşekkür etti. Okul yönetiminin açıklamasında,” Kurumumuz  yoğun kar alan yerlerden biri olan Karacadağ bölgesinde eğitim öğretim yapmaktadır. Okul bahçemizdeki yoğun kar yağışı ile ilgili köy muhtarımız Adem Karacadağ iletişime geçerek Bağlar Belediyesi destekleri ile  okul bahçemizdeki karları temizledik. Öğrencilerimizin tehlikeli olan kayma riski ve ulaşım sıkıntısı bitmiş oldu. Katkılarından dolayı  Bağlar Belediye Başkanı  sayın Hüseyin Beyoğlu ve  ekibine  teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı