Advert

TÜM İMKANLARIYLA 24 SAAT VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, olumsuz hava koşulları nedeniyle dışarı çıkamayan hasta vatandaşlar ile yeni çocukları doğan aileleri evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

TÜM İMKANLARIYLA 24 SAAT VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
Bu içerik 1232 kez okundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, olumsuz hava koşulları nedeniyle dışarı çıkamayan hasta vatandaşlar ile yeni çocukları doğan aileleri evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

 

İhtiyaç sahiplerine çeşitli destekler sağlayan Başkan Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Körhat ve Fatih mahallelerinin sokaklarında vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Beyoğlu, belediyenin giyim mağazası aracılığıyla hazırlanan giysileri kendi aileleriyle ihtiyaç sahibi ailelere takdim etti. Karacadağ bölgesinde kar nedeniyle kapanan yolların yeniden ulaşıma açılmasıyla ilgili çalışmalar devam edilirken, hazır bekletilen ekipler  anlık müdahalelerle ulaşımı elverişli hale getiriyor, mahsur kalan araçları kurtarıyor.

EVDEN ÇIKAMAYAN HASTA VE YENİ ÇOCUKLU AİLELERE MORAL

 

Bağlar Belediyesi, çetin geçen kış koşulları nedeniyle zorluk çeken vatandaşlara yönelik çalışmalarını “gönül,sosyal ve hizmet belediyeciliği” şiarıyla sürdürüyor. İlçede  etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle dışarı çıkamayan hasta ve yaşlı vatandaşlar ile yeni çocuklu ailelere moral desteği Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan geldi.

 

Vatandaşların taleplerini dinlemek ve ihtiyaç sahiplerine yerinde destek olmak üzere mahalle ve ev ziyaretlerini sürdüren Başkan Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Körhat ve Fatih mahallelerinde buluşmalar gerçekleştirdi. Ziyaret edilen evler arasında hasta ve yaşlıların yanı sıra yeni çocukları olan aileler yer aldı. Bazı ailelerin talebi üzerine Başkan Beyoğlu, yeni doğan çocuklara isim vererek dua etti.

YOLLAR ULAŞIMA AÇILIYOR, MAHSUR KALANLARA YARDIM ELİ UZATILIYOR

 

Belediye ekiplerinin kırsal bölgelerdeki kar mesaisi aralıksız olarak devam ediyor. Karacadağ bölgesinde hazır bekletilen ekipler, yoğun tipi ve olumsuz hava koşullarıyla amansız bir mücadele vererek bir yandan ulaşımı elverişli hale getirirken, diğer yandan mahsur kalan araçları ve vatandaşları kurtararak bölge halkının takdirini kazanıyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,kar yağışı başladıktan sonra kırsalda 100’den fazla aracı kurtararak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağladıklarına dikkat çekti. Tipi ve fırtına nedeniyle yüksek yerlerde yolların sürekli kapandığını belirten Beyoğlu,”Anlık müdahalelerle hem yolları açıyor, mahsur kalan araçları ve vatandaşlarımızı kurtarıyoruz.” ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR ÇOCUĞUMUZ BU KIŞ ÜŞÜMESİN DİYORUZ"

 

Bağlar Belediyesi, kış döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim taleplerini karşılamaya devam ediyor. Belediyenin kendi imkanları ve hayırseverlerin desteğiyle temin edilen kışlık gysiler, ihiyaç sahibi oldukları tespit edilen ailelere takdim edildi. Belediyenin giyim mağazasında düzenlenen törende aileler ve ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya gelen Başkan Beyoğlu, yakından ilgilenerek samimi sohbetler gerçekleştirdiği çocukları kendi elleriyle giydirdi. Başkan Beyoğlu,”Mağaza personelimize talimat verdim. Buraya gelen aileler kendi ihtiyaçlarını kendileri belirleyerek ürün seçimini de kendileri yapıyor. Bu kış hiçbir çocuğumuz üşümesin diyoruz”dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var