Advert

Şehit Pilot Gün İçin Mevlit Okutuldu

Şehit Pilot Gün İçin Mevlit Okutuldu
Bu içerik 2462 kez okundu.

25 Ekim1979 da Şanlıurfa kırsalında düşen Helikopter de şehit olan jandarma pilot Kurmay Yüzbaşı Lütfü Gün için Merkez Camii’nde mevlit okutuldu.
Erganili Jandarma Pilot Kurmay Yüzbaşı Lütfü Gün’ü  ailesi unutmadı. Şehit oluşunun 42. Yılı nedeniyle ailesi tarafından her yıl 25 Ekim’de  Merkez Camii’nde mevlit okutuluyor. Mevlide  şehit pilotun amcası oğlu Ufuk Gün ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan duaların ardından vatandaşlara mevlit çöreği ve şeker ikram edildi.
Vatandaşlar ile beraber dua eden Ufuk Gün, şehit pilotu 42 yıldır unutmadıklarını belirterek, “Bugün 42 yıl oldu. 42 yıl önce Şanlıurfa kırsalına helikopterle operayona giderken sisli hava şartlarından dolayı bir kaza sonucu şehit olan Ergani’nin yetiştirmiş olduğu nadir insan bir Kurmay Yüzbaşı Lütfü Gün’ü andık, ruhu şad olsun. Onun ruhu burada. Şehitin ablası Mine Gün, şehit kardeşi Lütfü Gün için her yıl 25 Ekim’de mevlit okutuyor. 42 yıldır aksamadan mevlit okutması devam ediyor. Devletimizde şehit pilotumuzu unutmadı. Ergani’de İsmini bir okula verdi. ” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak