Advert

Kaymakam Karaaslan’dan yoğun iş temposu

Ergani ilçesine yeni atanan Kaymakam Ahmet Karaaslan gelir gelmez, köy, okul, iş yeri ve ilçede yapılan çalışmaları ziyaret ve incelemeler de bulunurken, vatandaşlarla da bir araya geldi.

Kaymakam Karaaslan’dan yoğun iş temposu
Bu içerik 1800 kez okundu.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, Şehit Lütfü Gün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ardından Şehit Piyade Er Murat Güven'in ailesini, Sallar ve Armutova mahallesini ziyaret etti.
Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, Şehit Lütfü Gün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.
Kaymakam Karaaslan, ziyaret ettiği Şehit Lütfü Gün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde üretim bölümlerinde incelemede bulundu, öğrencilerle görüştü.
Meslek liselerinin önemini ifade eden Karaaslan, "Okulumuzdaki 35 öğrenci uygulamalı eğitim ile bir meslek sahibi olmanın yanı sıra atölyelerde üretim yaparak döner sermaye ile aile bütçesine katkı sağlıyor." dedi.
"Ülkemizin birçok iline ürün gönderen okulumuz, metal, mobilya, elektrik ve bilişim teknolojileri alanında gelişimine devam ediyor." diyen Karaaslan, bu çalışmalara imkanları dahilinde destek olacaklarını kaydetti.Karaaslan daha sonra atölyeleri gezdi, okul müdürü ve öğretmenlerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
Sallar ve Armutova mahallesini ziyaret etti
Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında; Sallar ve Armutova  mahallesini ziyaret etti.
Mahalle sakinleri ile biraraya gelen Kaymakam Karaaslan, kırsal mahalle hizmetleriyle ilgili görüş ve beklentileri dinledi. Sallar ve Armutova mahalle sakinleri Kaymakam Karaaslan’a, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
ŞEHİT PİYADE ER MURAT GÜVEN’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Armutova kırsal mahallesi ziyareti kapsamında; Şehit Piyade Er Murat Güven'in ailesini ziyaret eden Kaymakam Karaaslan, şehit ailesi ile sohbet ederek, beklentilerini dinledi. Şehit ailesi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Karaaslan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı