Advert

Kemaliye Mahallesinde caddeyi lağım suları bastı!

Kemaliye Mahallesinde caddeyi lağım suları bastı!
Bu içerik 1634 kez okundu.

Ergani ilçesinde Kemaliye mahallesinde lağım suları caddeleri bastı. Kemaliye Mahalleside kanalisazyon borusu patladı biriken lağım suları caddeleri bastı.

Kemaliye mahallesin Altın sokak caddesini  etkisi altına alan lağım suları taşarak bazı evlerin önüne kadar biriktiği görüldü. Pis kokuların yayıldığı caddede vatandaşların lağım sularının biran önce temizlenmesini istediler.

Bir okulun duvarının altında patlayan kanalisazyon borusu oluşan  lağım suları Kemaliye Mahallesinde insan sağlığını tehdit ettiği mahalle sakinleri tarafından belirtiliyor. Lağım suları ile dolan cadde de vatandaşlar yürürken zorlandıkları görüldü. Araç sürücüleri ise bu yoldan geçerken olumsuz etkilendiklerini dile getirdiler.

Lağım sularının bazı evlerin önüne kadar geldiğini dile getiren bazı mahalle sakinleri tepkilerini şu şekilde dile getirdiler;

“Sabah saatlerinde patlayan kanalisazyon borusundan lağım suları caddeyi etkisi altına aldı. Buradaki sular taşarak bazı evlerin önüne kadar geldi. Acilen burada yetkililerin önlem almasını istiyoruz. Pis kokudan geçilmiyor. Olumsuz etkileniyoruz.Yetkililerden ricamız çalışma başlatmalarıdır.”

Patlayan kanalisazyona DİSKİ çalışma başlattı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı