Advert

Sülün kuşları doğaya bırakıldı

Sülün kuşları doğaya bırakıldı
Bu içerik 1911 kez okundu.

Ergani, Çermik, Çüngüş, Dicle ve Silvan ilçelerinde toplam bin 400 sülün kuşları doğal yaşam alanına salındı.

Samsun Kanatlı Yaban Hayvanı Üretim Merkezi'nde yetiştirilen bin 400 sülün, doğal yaşam alanına bırakılmak üzere Diyarbakır Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edildi.

Bin 400 sülün kuşları, Diyarbakır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Erdal Seven ile köy muhtarları tarafından belirlenen alanlarda doğal yaşam alanına bırakıldı.

Doğaya salınan sülün kuşlarının korunmasını Diyarbakır Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri ile köy muhtarları gerçekleştirecek.

Diyarbakır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Seven Koruma altında olan sülün kuşlarının avının yasak olduğunu belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YKS krizi: Karar geri alınsın
YKS krizi: Karar geri alınsın
Bağlar Belediyesi’ne ait araç kundaklandı
Bağlar Belediyesi’ne ait araç kundaklandı