Advert

Şahin, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programları gerçekleştirildi. 15 Temmuz Federasyonu Derneği tarafından İstanbul'da gün boyu etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliklere vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla katılım sağladı

Şahin, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı
Bu içerik 3088 kez okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programları gerçekleştirildi. 15 Temmuz Federasyonu Derneği tarafından İstanbul'da gün boyu etkinlikler düzenlendi.

Düzenlenen etkinliklere vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla katılım sağladı.

15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Emre Şahin yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un bir milletin topyekun işgali ve ihaneti yendiği gün olduğunu söyledi. Demokrasi ve milli birlik günü olan bugün de meydanlarda olduklarını belirten Şahin, hep birlikte şehitleri yad etmek, vatana, bayrağa, ezana ahitlerini yenilemek için bir arada olduklarını kaydetti.

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitlik Anıtında, 15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Emre Şahin ve Teşkilatı, gün boyu süren faaliyet ve etkinliklerde bulundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün anlam ve önemi adına çeşitli röportajlar veren Şahin “Vatanı ve Milleti adına o gün sokaklara akın eden devletine destek olan ve FETÖ'cü Terör Örgütüne karşı galip gelen Kahraman Milletimize sonsuz şükran ve teşekkürlerimi ileterek Dünya tarihinde bir ilke imza atan, darbecilere darbe yapan Büyük Türk Milletinin önünde saygıyla eğiliyor. Allah'tan şehitlerimize rahmet gazilerimize ise tez zamanda şifa diliyorum" dedi.

 “15 Temmuz Federasyonu bir yandan Ayasofya-i Kebir Cami-i‘nin ziyaretini ve 15 Temmuz Şehidi Gazeteci Mustafa Cambaz’ın Ulu Camiiler adlı eserlerini ziyaret ettikten sonra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın organizasyonu eşliğinde 15 Temmuz Şehidi Yılmaz Ercan anısına düzenlenen motorlu 15 Temmuz Köprü turuna katılım sağladı.

Etkinlikler ve anma törenleri 15 Temmuz Şehitler anıtında dualarla son buldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı