Advert

Başkan Beyoğlu , Sur'un Dış Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iki buçuk yıldır sürdürdüğü "Gönül buluşmaları " seferberliğinde Bağlar'ın yanı sıra diğer ilçelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonunda Sur ilçesinin bazı mahallelerine çıkarma yapan Beyoğlu, kendisine

Başkan Beyoğlu , Sur'un Dış Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu
Bu içerik 1445 kez okundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iki buçuk yıldır sürdürdüğü "Gönül buluşmaları " seferberliğinde  Bağlar'ın yanı sıra diğer ilçelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonunda Sur ilçesinin bazı mahallelerine çıkarma yapan Beyoğlu, kendisine aktarılan sorunları çözme sözü verdi.

Buluşmalar sırasında Beyoğlu'na yakın ilgi gösteren vatandaşlar, Bağlar'daki hizmetleri takdirle takip ettiklerini dile getirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Sur ilçesine bağlı Çarıklı, Yeşilvadi ve Geyiktepe mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir'in de katıldığı mini toplantılarda yerleşim yerlerinin sorunlarını ve çözümlerini ele aldı.

Başkan Beyoğlu,"Milletin evi gönül evidir. Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'mızın 17 ilçenin tamamını kapsayan organizasyonuyla bu defa Sur ilçemizdeyiz. Milletimiz konuşacak, biz dinleyeceğiz ve diğer kurumlarla irtibatlı olarak çözüm üreteceğiz " dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Vatandaşları büyük bir dikkatle dinleyerek notlar alan Beyoğlu, Bağlar  Belediye'sinin imkanlarıyla çözme imkanı olanlar için verdiği talimatlarla harekete geçilmesini sağlarken, diğer kurumların sorumluluk alanına giren konular için ise ilgili kurumların yetkilileriyle telefonla görüşerek mahalle sakinlerinin taleplerini aktardı.

Beyoğlu ve beraberindekiler vatandaşları teşekkür mesajları ve yoğun ilgisi ile mahallelerden ayrıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı