Advert

"İLK KEZ BU KADAR HİZMET GÖRDÜK"

“İlk kez bu kadar hizmet gördük” diyen mahallenin muhtarından başkan beyoğlu’na plaket. Önce yolları yapıldı, şimdi de futbol sahası ve çocuk oyun grubu kazandırılıyor.

Bu içerik 5304 kez okundu.

 

ÖNCE YOLLARI YAPILDI, ŞİMDİ DE....

 

“İlk kez bu kadar hizmet gördük” diyen mahallenin muhtarından başkan beyoğlu’na plaket.

Önce yolları yapıldı, şimdi de futbol sahası ve çocuk oyun grubu kazandırılıyor.

 

Ak Partili Bağlar Belediyesi tarafından daha önce yolları kullanılamaz halde olduğu için iki buçuk yılda yeni yollar kazandırılan kırsal Sakallı Mahallesi’ne, mahalle sakinlerinin talebi üzerine toprak zeminli futbol sahası da kazandırılıyor. Mahallede bulunan iki okulun çevre düzenlemesi ve çocuk oyun grubu için de çalışmalar devam ediyor. İlk kez bu kadar hizmeti bir arada gördüklerini belirten mahalle muhtarı Hasan Kurt, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na plaket takdim ederek mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

YENİ YOLLARDAN FUTBOL SAHASINA KADAR HİZMET

 

Bağlar belediyesi, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra hizmet seferberliği ilan ettiği Karacadağ bölgesindeki kırsal mahalle ve mezraların alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözmeye devam ediyor. Toplam 130 yerleşim yerinin hepsine eş zamanlı olarak yeni yollar kazandırarak ulaşımda yaşanan aksaklıkları çözüme kavuşturan belediye, Sakallı Mahallesi merkezi ve mahalleye bağlı Beykaya mezrasında bu sürede yeni yol çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Geçtiğimiz günlerde mahalleyi ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların talebi üzerine verdiği talimat ile mahallede bulunan iki okulun çevre düzenlemesi, toprak zeminli futbol sahası ve çocuk oyun grubu için de çalışma başlatılmasını sağladı.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların çevre düzenlemesi ve futbol sahası zemini için çalışma yapıyor. Önümüzdeki günlerde çocukların oyun oynaması için de mahalleye  çocuk oyun grubu monte edileceği açıklandı.

MUHTARDAN BEYOĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

Sakallı Mahalle Muhtarı Hasan Kurt, ilk kez bu kadar hizmeti bir arada gördüklerini dile getirerek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na plaket takdim etti.

“Ayrım yapmadan ve mesai gözetmeden tüm gücümüzle ve imkanlarımızla ilçemizin her tarafına hizmet götürmeyi ilke edinmişiz” sözleriyle hizmet seferberliğine dikkat çeken Başkan Beyoğlu, ilk günkü heyecan ve aşkla yola devam edeceklerini kaydetti.

İlk kez hizmet gördük başkan beyoğlu Bağlar belediyesi karacadağ Ak parti Ergani haberler son dakika diyarbakır flaş haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı