Reklamı Geç
Advert
Advert

Yol Çilesi Sona Eriyor

Yol Çilesi Sona Eriyor
Bu içerik 4787 kez okundu.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Abdulselam Öztürk, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından, Bereketli-Han grup yolunda gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için Diyarbakır Valisi. Münir Karaloğlu'nun talimatlarıyla başlatılan çalışmalarla, ilçeye bağlı 23 kilometre uzunluğundaki Bereketli-Han Mahalle grup yolu asfalt çalışmaları başladı. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı yol yapım ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Öztürk, işlerinde kolaylıklar diledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
12 Eylül'de neler yaşandı?
12 Eylül'de neler yaşandı?
Şirinevler’de 4 Bin Metrekarelik Alanda Asfalt Çalışması
Şirinevler’de 4 Bin Metrekarelik Alanda Asfalt Çalışması