Advert

KULP’TAKİ KIRSAL MAHALLENİN SORUNLARINI BAĞLAR BELEDİYESİ ÇÖZDÜ

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, temaslarda bulunmak üzere gittiği Kulp’ta kırsal yerleşim yerlerini ziyaret ederken vatandaşların çeşitli talepleriyle karşılaştı. Başkan Beyoğlu, Narlıca Mahallesi’nde kendisini karşılayan vatandaşlarla mini topla

KULP’TAKİ  KIRSAL MAHALLENİN SORUNLARINI BAĞLAR BELEDİYESİ ÇÖZDÜ
Bu içerik 1117 kez okundu.

“BİZİM ANLAYIŞIMIZDA SEÇİMDEN SEÇİME VATANDAŞI HATIRLAMAK YOK”

Kulp’ta 4 kırsal mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile vatandaşlar arasında zaman zaman ilgi çekici görüntüler yaşandı. Narlıca Mahallesi’nde kendisini karşılayan vatandaşlarla meydanda kurulan alanda mini bir buluşma gerçekleştiren Beyoğlu,”Buraya sizlerle gönül birliği yapmaya ve emirlerinizi dinlemeye geldik. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünü yapmış olduğu hizmet anlayışımızda seçimden seçime vatandaşı hatırlamak yok, her zaman ve her koşulda millete hizmetkar olmak var” diyen Beyoğlu, gelen talepleri not ederek belediye birimlerine anında talimatlar verdi. Beyoğlu’nun talimatıyla mahallenin ulaşım sorununu çözmek için kum ve parke taşı malzemesi desteği sağlandı,ayrıca çöp konteynerleri ve çocuk oyun  grubu hediye edildi.

PRATİK ÇÖZÜMLER VATANDAŞLARI SEVİNDİRDİ

 

Vatandaşlar, sorunlara karşı üretilen anlık çözümlerden dolayı Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti. Bağlar’da yaşayan akrabaları olduğunu ve bunların da yapılan hizmetlerden çok memnun olduğunu anlatan mahalle sakinleri,”Sizi burada görünce çok mutlu olduk. Çünkü Bağlar’da ikamet eden yakınlarımız hizmetlerinizi övgüyle anlatıyor. Buraya kadar gelip sorunlarımızı çözdüğünüz için çok mutlu olduk”ifadelerini kullandılar.

“BULUNDUĞUMUZ MAKAMLAR ÇÖZÜM ÜRETME MAKAMLARIDIR”

Yöneticilerin halkın içinde olması gerektiğini anlatan Beyoğlu ise ,”Buraya İl Başkanımız sayın Muhammed Şerif Aydın’ın organizasyonuyla geldik. Güzel bir program, ilçe ilçe karış karış gezerek halkımızla buluşacağız. Diyarbakır’ı çok seven, hizmet aşkıyla görev yapan çalışkan bir valimiz var. Aramızda güzel bir koordinasyon var. Sorunlar çözümsüz kalmayacak. Bulunduğumuz makamlar siyaset ve hamaset yerleri değil, hiçbir ayrım gözetmeden çözüm üretme ve halkın gönlüne dokunma yerleridir. İfade ettiğiniz sorunların gereğini başımız gözümüz üstüne diyerek zaman kaybetmeden çözüme kavuşturacağız. ” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı