Advert

BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN KARACADAĞ YAYLALARINA YOL HİZMETİ

Bağlar Belediyesi, son iki yılda kırsalda gerçekleştirdiği alt yapı ve ulaşım hizmetlerinde bir ilke daha imza attı. Kırsal Karacadağ Mahallesi’nden Karacadağ yaylalarına giden güzergahta 17 kilometre yeni yol yaparak yaz mevsiminde yaylaya çıkan vatandaş

BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN KARACADAĞ YAYLALARINA YOL HİZMETİ
Bu içerik 1402 kez okundu.

ÇİLEYE DÖNÜŞEN YAYLA YOLU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Son iki yılda Karacadağ bölgesinde deyim yerindeyse hizmet seferberliği gerçekleştirerek  uzun yıllardır çözülmeyen sorunları çözüme kavuşturarak 36 mahalle ve 92 mezra olmak üzere  128 yerleşim yerinde ulaşım ve alt yapı sorununu çözmesiyle bölge halkının takdirini kazanan Bağlar Belediyesi, kronik bir sorunu daha ortadan kaldırdı. Önceki yıllarda yol olmadığı için araçlarıyla yayla bölgesine çıkmakta zorlanan bölge halkına iyi haber Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalarıyla geldi. Eski adı Alatosun Beldesi olan Karacadağ Mahallesi’nden yaylaya giden ve aynı zamanda diğer yerleşim yerleriyle de bağlantıyı sağlayan güzergahta  17 kilometrelik yeni yol kazandırıldı.

Laçin Mezrası’nın ulaşım sorununu çözen ekipler bölgede yeni yollar açmaya ve mevcüt yolları da yenilemeye devam ediyor.

BÖLGE HALKI HİZMETİ TAKDİR ETTİ

Yayla yolunun yapılması yaz döneminde yaylaya giden bölge halkının yüzü güldü,belediyenin hizmetleri takdir topladı.Bugüne kadar Başkan Hüseyin Beyoğlu’na aktardıkları hiçbir sorunun çözümsüz kalmadığını belirten Karacadağ Mahalle Muhtarı Adem Karacadağ,”Daha önce bölge halkı yaylaya gitmekte zorlanıyordu. Hüseyin başkan defalarca geldiği bölgede bu soruna bizzat şahit oldu. Kendisinin talimatıyla çalışmalara başlayan ekipler iki haftada sorunu çözdü. Allah başkanımızdan ve emeği geçen herkesten razı olsun. Halkımız yapılan hizmetten çok memnun. “ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı