Advert

"BAĞLARIMIZ EKAY PROJESİYLE UTANÇTAN KURTULDU"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Entegre Katı Atık Yönetimi ( Ekay) projesinin açılışına katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar sınırları içerisinde bulunan Karacadağ bölgesinde hayata geçirilen proje ile hem D

Bu içerik 951 kez okundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Entegre Katı Atık Yönetimi ( Ekay) projesinin açılışına katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar sınırları içerisinde bulunan Karacadağ bölgesinde hayata geçirilen proje ile hem Diyarbakır'ın hem Bağlar'ın uzun yılların çevre sorunundan kurtulacağını söyledi.

 

Vali Münir Karaloğlu'na teşekkür eden Beyoğlu," İki yıl önce biz burada göreve başlarken burası çöp yığını idi. Güzel Karacadağımıza yakışmayan , bizi rahatsız eden bir görüntü vardı. Muhtarlarımız ve halkımız çok şikayetçiydi.  Buradan hastalıklar yayılıyordu. Sağolsun Valimiz  göreve geldiğinde ilk yaptığı şey çöp dağı  meselesi oldu. Kısa sürede çöp sorununu çözdü.  Sayın valimize teşekkür ediyorum. Diyarbakır halkı hizmetin en güzelini hak eden kadirşinas bir halktır. Ne kadar hizmet edersek azdır. Halkımız müsterih olsun, Diyarbakırımız Sayın valimizin liderliğinde emin ellerdedir" dedi.

 

Vali Karaloğlu Projeyi Anlattı

 

Projenin açılışına Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Dr. Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal,Oya Eronat , Vali Münir Karaloğlu ,Ak Parti MYK üyesi Alaattin Parlak, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman, Bağlar Kaymakamı Yavuz Güner, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman  ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Münir Karaloğlu , göreve geldikten sonra üzerinde durduğu ilk projenin Ekay olduğunu ifade ederek projenin kent için önemini ifade etti. Vali Karaloğlu , konuşmasında Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'nun hizmetlerinden de övgüyle söz etti.

 

Bakan Eker Hizmetler İçin Tebrik Etti

 

Ak Parti Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, projenin açılışının 5 Haziran Dünya Çevre Gününe denk gelmesinin anlamlı olduğunu dile getirerek Diyarbakır'ın bu dönemde hak ettiği belediyecilik hizmetleriyle tanıştığının altını çizdi.

Ekay projesiyle hem bölge halkının hem çevrenin ve doğanın nefes alacağını anlatan Eker, yapılan hizmetlerden dolayı Vali Münir Karaloğlu ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu tebrik etti.

Bağlar Belediyesi EKAY Çöp yığını enerji üretimi utançtan kurtuldu dev proje
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak