Advert

Ergani Umut Kervanı Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı

mut Kervanı, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Ramazan ayı boyunca aralarında 70 Suriyeli ailenin de bulunduğu 277 aileye ayni ve nakdi yardımda bulundu. Ramazan ayında yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Ergani Umut Kervanı yetkilisi Mustafa

Ergani Umut Kervanı Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı
Bu içerik 3551 kez okundu.

Hayırseverlerin desteğiyle yüzlerce muhtaç aileye ulaştıklarını belirten Öz, "Umut Kervanı olarak Ergani'de Ramazan'ın girişiyle birlikte yardımlarımıza başlayarak Ramazan boyunca yardımlarımızı fakir ve muhtaç ailelere dağıttık. 207 aileye gıda yardımı, 70 aileye kırmızı et yardımında bulunduk. Bunun yanında durumu daha fakir olan ailelere nakdi yardımlarda bulunduk. Yaptığımız yardımların toplamı 42 bin 730 TL'dir. Bayramdan sonra da Allah-u Teala nasip ederse, imkânımız olursa, kendilerine henüz ulaşamadığımız muhtaç aileler vardır. İmkanlarımız dahilinde onlara da ulaşmaya çalışacağız." dedi.

Yardımlara vesile olan hayırseverlere de teşekkür eden Öz, "Rabbim, bize yardımlarını esirgemeyip elimizle yardımlarını veren kardeşlerimizden razı olsun. Hayırlarını kabul etsin, mallarına bereket versin." ifadelerini kullandı. 
https://ilkha.com/yasam/ergani-umut-kervani-ramazan-ayi-faaliyet-raporunu-acikladi-162163

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı