Advert

İftara yetişemeyenlere kumanya dağıtıldı

İftara yetişemeyenlere kumanya dağıtıldı
Bu içerik 3198 kez okundu.
AK Parti Ergani İlçe Başkanlığı, "İftara 5 Kala" projesi kapsamında Diyarbakır-Ergani kara yolunda seyir halindeki araçlara iftarda kumanya dağıttı.
AK Parti Ergani İlçe Başkanı Fırat Dolu, projenin iftar için evine yetişemeyen, yolda, trafikte olan vatandaşlara yönelik olduğunu söyledi.
Trafikte, kırmızı ışıkta bekleyen vatandaşlara içerisinde su, hurma, meyve suyu ve kek olan iftarlık dağıttıklarını ifade eden Dolu, trafik akışının yoğun olduğu iftar saatlerinde yolda kalan sürücüler ve otobüsteki vatandaşların bu şekilde oruçlarını açtığını aktardı.
Dolu, vatandaşların eve gidinceye kadar aç kalmamalarını sağladıklarını dile getirerek, "Ramazanın bereketini ve birliğini hep birlikte yaşıyoruz. Bu uygulamayla vatandaşlarımızı memnun etmeye çalışıyoruz." dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
City- Galatasaray maçında Kobani protestosu
City- Galatasaray maçında Kobani protestosu
Ergani'de belediye işçi alımı yapıyor
Ergani'de belediye işçi alımı yapıyor