Advert

İKİNCİ EL ARAÇLARDA DURGUNLUK

Yeni yılın son haftasında hareketliliğin yaşandığı Ergani Oto Galericiler esnafı, faizlerin yükselmesi araç satışlarını durgunlaştırdı.

İKİNCİ EL ARAÇLARDA DURGUNLUK
Bu içerik 2903 kez okundu.

İsa TEKİNDAĞ
Pandeminin olumsuz etkilerinin devam etmesi ve aynı zamanda kış mevsiminde ikinci el araçlara talebin azalmasının neden olduğu durgunluk, Oto Galericiler esnafını olumsuz etkiliyor.
Bir ay önce  ikinci el araç alım satımında yaşanan hareketliliğin yavaşladığını söyleyen esnaf Serdar Tunca : “13 yıldır bu işi yapıyorum böyle bir artış görmedim. Bu artışta yükselişe neden oldu. 2 aydır bu yüksek artışlar durdu. Pandeminden ve yüksek faizden dolayı bu satışlar geri çekildi. Şuan 300 bin liralık araçlar 250 bin liraya satılıyor. İnternette sahibinden satılık sitesine üyeyimi, şuana kadar beni kimse aramamıştı. Bu iki aydır 15 kişi arabam satılıktır diye beni aramıştır.  Şimdiki noktaya geldiğimizde araç satıcıları çok ama alan yok. Çünkü millette para yok. Araç almak isteyen kişilerin binde bir kişi. Kendi fikrimi söylemek gerekirse, ikinci el araçlar hareketliliğin nisan ayında  olduğunu söylebilirim ” dedi. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı