Advert

Ergani Belediyesi'nden Sokak Hayvanları İçin Mama ve Su Kabı Desteği

Ergani Belediyesi'nden Sokak Hayvanları İçin Mama ve Su Kabı Desteği
Bu içerik 4460 kez okundu.

Ergani Belediyesi, pandemi sürecinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç kalmaması için gerekli çalışmaları başlattı.
Bu kapsamda; park, bahçe gibi sokak hayvanlarının yaşam alanlarında uygun görülen noktalara düzenli olarak mama ve su bırakılacak. 
 Onlar bize emanet 
Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, "Sokak hayvanlarımızın su ve mama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışıyoruz. Belediyemizce yapımı gerçekleştirilen 20 adet mama ve su kabının montajına başladık. Vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi, can dostlarımızın da yanındayız." dedi.
Bu çalışmadaki amaçlarının sokak hayvanlarına destek olmanın yanı sıra toplumsal farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Kaymakam Öztürk, bu zorlu süreçte vatandaşlardan sokak hayvanları için duyarlı davranmalarını, onlara sahip çıkmalarını istedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İslam içli     0000-00-00 Sayın kaymakamın vatandaşın yanındayım deeyiyorsun ama ben 2013 ten beridir kaymakamla şahsi sorunlarından dolayı görüşmek istiyorum ama görüşemiyorum 1 hafta öncede geldim görüşemedim 2 hafta öncede geldim görüştür müyorlar ondan önceleride geldim görüşemiyorum nasıl vatan daş ların yanın dasınız detaylı anlatırmısınız ben de sizi görmek istiyorum ama göstermiyorlar beni bulun ben çok uğraştım sizi görmek için siz çağırsanız koşa koşa gelirim
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı