Advert

‘GELECEK’ SORUNLARA CEVAP ARIYOR

Gelecek Partisi Ergani İlçe Başkanı Halim Tunç, Ergani’deki kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerini sürdürürken, Belediyenin yapmış olduğu 30 milyon yatırımının nerelere harcandığını halka açıklanmasını istedi.

‘GELECEK’ SORUNLARA CEVAP ARIYOR
Bu içerik 3665 kez okundu.

 Gelecek Partisi ilçe başkanı Halim Tunç, Ergani esnafını ve  İlçeye bağlı Armutova, Salar ve Kortaş köylerini ziyaret ettiğini söyledi. 
Gelecek Partisi Ergani İlçe Başkanı Halim Tunç ise, İlçe başkanı görevi aldıktan sonra başlattığı kırsal mahalle ve mezra ziyaretlerini sürdürdüğüne değinerek, “Kırsal mahallelerimizde yapılan ancak eksik olan ya da hiç yapılmayan hizmetleri tespit etmek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. 
Gittiğimiz her köyde en büyük sorunların başında yol sorunu gelmektedir. 21. Yüzyılda Diyarbakır’ımızda yolu olmayan ya da yolu kötü durumda bulunan köylülerimizin olması bizi gerçekten üzüyor. Bu anlamda iktidarın bu sorunlara çözüm bulmasını istiyoruz” diye konuştu
Esnaf Perişan Durumda 
Gelecek Partisi Ergani ilçe Başkanı Halim Tunç, Yasakların geri gelmesiyle yaşanan ekonomik sıkıntıların baş göstermesiyle esnaf perişan durumda olduğunu söyledi. 
Bir çok esnafı ziyaret ettiğini belirten Tunç, Esnaf kardeşlerimiz iş yapamaz duruma gelmiş. Vergi ve kredilerini ödeyemeyen esnafımız kepenk kapatmayla karşı karşıya kaldılar. Dertlerini dinleyecek kimsenin olmamasından yakınıyorlar. Bizler esnafımızın dertlerini derdimiz gibi çözüm bulmaya çalışacağız. 
Yatırım nerelere yapılmış
Belediye ilçeye tabiki hizmet yapacağını belirten Tunç, “Geçen hafta gazetenizin manşetinde yer alan haber ilgimi çekti. 8 ayda 30 milyon liralık yatırım, bu yatırım nerelere yapılmış çok merak ediyorum dedi. 
İlçeye sıcak asfalt, köylere parke taşı, Diyargazın kazmış olduğu çukurların kapatılması belediye tarafından yapılmış. Ama ilçeye yapılan 30 milyon yatırım nerelere yapılmış. Bu yapılan yatırımı halka şeffaf olarak söylemeleri gerekir.  Gelecek olarak ilçenin sorunlarına cevap arıyoruz. İlçemize kim hizmet ederse destek oluruz” diye konuştu. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı