Advert

Kenyalı iş insanından Diyarbakır OSB'ye ziyaret

Kenya'da medikal ve kozmetik sektöründe büyük yatırımları bulunan Stanmed Zincirleri sahibi iş insanı İan Leopald Okella, Diyarbakır'a gelerek Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları gezdi.

Kenyalı iş insanından Diyarbakır OSB'ye ziyaret
Bu içerik 6256 kez okundu.

Ortak yatırım ve partner konusunda ciddi firmalarla ticaret yapmak amacıyla Diyarbakır'a gelen Okella, Diyarbakır'daki iş insanları Ahmet Tanaman ve koordinatör Mehmet Çağatay Çağa ile birlikte OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ile de görüşerek, yatırım alanları hakkında bilgi aldı. Kenyalı iş insanı Okella ve beraberindekiler sırasıyla Özden Tüketim Firması ve Lila Kozmetik Firmalarını gezdi. Lila Kozmetik Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cansız tarafından karşılanan Okella ve beraberindekiler, özellikle saç boyası ve bakım ürenleri hakkında bilgi aldı. Yapılan görüşmeler sonunda Lila Kozmetik ile çalışmayı çok istediklerini belirten Okella, "Çok kaliteli ve seçkin ürünleri ülkemizde de pazarlamak istiyoruz. Bunun için ön görüşmeleri yapmak üzere geldim. Lila Kozmetik, dünya çapında bir marka olduğunu gördük. Hem kaliteli hem de ekonomik. Lila Kozmetik firması yetkilileri ile ticaret partneri olmak için bu ilk görüşme oldu ama bunun devamını kısa sürede getireceğimize inanıyorum" dedi.

osb-ziyaret-.jpg

Lila Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cansız da, ziyaretinden dolayı İan Leopald Okella'ya teşekkür ederek, "Türkiye'nin ve dünyanın bir çok ülkesinde ciddi pazar payına sahip olduğumuzu gururla söyleyebilirim. Diyarbakır firması olarak, dünyada her bir saniyede bir, bizim ürünümüz kullanılıyor. Sayın Okella, bizleri ziyaret ederek, birlikte ticaret yapma isteklerini iletti. Ürünlerimizi de çok beğendiklerini aktardı. Kendileri bizimle çalışmak istediklerini aktardı. Ticaret yapabilmemizin altyapısını ve resmi şartları oluşması halinde kendileriyle çalışabileceğimizi ilettim" diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var