Advert

Ergani'de kadına karşı şiddetle mücadele toplantısı yapıldı

Ergani ilçesinde Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, başkanlığında kadına karşı şiddetle mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

Ergani'de  kadına karşı şiddetle mücadele toplantısı yapıldı
Bu içerik 3911 kez okundu.

Ekrem Senvar

Kadına şiddetin önlenmesine dair, ilgili kurum amirleri ve ilgili kuruluşların katılımıyla Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı'nın etkin şekilde uygulanmasını sağlamaya ve bu alanda alınacak tedbirlerin görüşülmesine yönelik konular masaya yatırıldı.

Toplantıda Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk. Konunun önemine dikkat çekti. İlçede aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi için kurum ve kuruluşlarla birlikte üzerilerine düşen görev ve sorumlulukları ivedilikle yerine getireceklerini aktaran Öztürk,  kadına yönelik şiddetle mücadele konusundaki çalışmaları en üst seviyede sürdürmekte kararlı olduklarını ifade etti.

Toplantını ardından 25 Kasım Gününün Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olması münasebetiyle dikkat çekmek için broşür dağıtıldı.

Toplantıya, Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Alpdündar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Uzunbayır, Ergani İlçe Emniyet Müdürü yardımcısı Yasın Güney, ilçe Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Recep Akboğa, Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir Ernez, kamu kurum ve müdürleri katıldı

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı