Advert

Hayırseverler sahip çıktı

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'ndan Erganili kanser hastası kadına destek

Hayırseverler sahip çıktı
Bu içerik 6630 kez okundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ergani ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi kanser hastası 33 yasındaki Filiz Yıldırım'a destek sundu.
Yıldırım ailesini Adnan Menderes Mahallesindeki evlerinde ziyaret eden Beyoğlu, Filiz Yıldırım ile görüştü.
Yıldırım'a moral veren Beyoğlu, nakdi destekte bulunarak, tedavi süreci ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma başlattı.
Beyoğlu da 20 ayda ilçe merkezinde 300 binden fazla vatandaş ile temas kurduklarını, pandemi süreci dahil her gün 4-5 aileyi ziyaret ederek sorunlarına çözüm aradıklarını belirterek, Yıldırım'a acil şifa dilediğini söyledi.
Ziyarette zaman zaman duygulu anlar yaşayan Beyoğlu, hastalığın aslında Allah'ın insanlar için bir sabır imtihanı olduğunu aktardı.
Yıldırım ailesine her türlü desteği sağlayacaklarını ifade eden Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim, moral vermek istedim.
 Bu zorlu süreçte yalnız değilsiniz. Hastalık hepimiz için bir sabır ve dayanışma imtihanıdır. Bu kardeşimiz inşallah bu süreci atlatıp çok sevdiği ve uğruna her zorluğa katlandığı iki yavrusuyla beraber hayata dört elle sarılacak. Biz de elimizden gelen her türlü desteği sunacağız." dedi.
Duygu dolu anlar yaşayan Yıldırım, "Diyarbakır'dan sesimizi duyarak buraya kadar gelen ve verdiği destekle bizi mutlu eden Başkanıma ne kadar teşekkür etsek azdır. Diyarbakır'dan kalkıp buraya kadar geldiniz.
Moral ve destek verdiniz. Sizlere minnettarız. Biz sizden razı olduk, Allah da sizden razı olsun." diye konuştu.
Ziyarette Beyoğlu'na AK Parti Ergani İlçe Başkanı Fırat Dolu da eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var