Advert

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Ergani Belediyesi asfalt çalışmaları kapsamında ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Bu içerik 5529 kez okundu.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Abdulselam Öztürk’ ün talimatıyla şehir içi yollarda başlatılan sıcak asfalt projesi ile büyük takdir toplayan Ergani Belediyesi, bu yıl kent merkezinde sıcak asfalt çalışmalarınısürdürmeye karar verdi.

Üst yapı hizmetlerine ilişkin açıklamada bulunan Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk,Ergani genelinde yollara ilişkin tüm sıkıntıları ortadan kaldıracaklarını söyledi. Kent genelinde ihtiyaç olan yollarda gece-gündüz demeden hizmet vermeye devam eden Ergani Belediyesi, bu kapsamda merkezde bulunan ; Kemaliye Mahallesi, 1. Gülbaran Caddesi, 2. Gülbaran Caddesi, Gümüş Sokak, Fatih Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Adnan Menderes Mahallesi, Roza City Sitesi Yolu, Sirmen Caddesi ve  Yeni Hastane Yolu için sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

“İşimiz bu halka hizmet etmek"

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, "Bizim işimiz bu halka hizmet etmek. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlemek, çözüm aramak. Çalışmalarımızda geldiğimiz noktaya baktığımızda bu kent için daha fazlasını yapabileceğimizi ön görüyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu kenti geliştirecek ve güzelleştireceğiz." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var